Postipoika joutu oikein soittamaan kelloa kun oli niin paljon postia. Mainoksia lähinnä ja ilmaisjakelulehdet, mutta sitten se muhkein lähetys: SAY oli laittanut minulle paketin  ja ihmettelin kovasti pulleaa ja painavaa kuorta! Repäisin kuoren auki ja melkein 4v. Isosisko torui minua "Äiti! Elä tuollain avaa sitä. Sun pitää SIEVÄSTI avata se!"

Tässä kuva:

974453.jpg

Kuoressa oli ihana 3D-kortti jossa viesti ystävältä ja ohje ihanaisiin suklaamuffinsseihin. Lisäksi sellaisia kivoja pieniä kortteja joita voi koristella esim. kukkapaketteja varten. Lisäksi vaaleanvihreä sävyinen muistilehtiö ja sitten ne ihanaiset muffariohjeeseen littyvät jutut. Eli Lemon&Lime suklaata ja Wiener nougat Crushia paketit. Noita siis tulee noihin suklaamuffinsseihin. NAM, varmasti ihania! Ihan uusia tuttavuuksia nämä ovat minulle eli mielenkiintoista päästä kokeilemaan ohjetta ja maistamaan. Tyttöhän olisi heti ja välittömästi ryhtynyt leipomispuuhiin, mutta toppuuttelin hieman. Siivouspäivä menossa, ei ole kaapissa kaikkia aineksia ja muffinssi vuoatkin loppuivat viime viikolla. Taidamme jättää leipomisen ensi viikkoon sillä saamma mieluisia vieraita: äitini, siskoni ja siskontyttö-kummityttö tulevat lomailemaan. Herkuttelemme sitten noilla varmasti maukkailla muffareilla.

EDIT: Ja listasta sekä kuvasta puuttuu kuviosakset, jotka Isosisko "näpisti" heti omiin juttuihinsa. Näyttää askarrelleen omassa huoneessaan ihan kiitettävän määrän:) Olikin sellainen kuvio saksissa ettei samanlaista ollut entuudestaan. Kivasti antaa vaihtoehtoja taas korttiaskarteluun. Joulukortit on jo tekeillä.

Vielä en saanut paljastusta henkilöllisyydestä, mutta pienen vihjeen ja mulla vois olla ihan törkeen hyvä arvaus =D Toisaalta epäilen että olisiko sittenkään, mutta... kauheesti en ole päätäni vaivannut asialla sillä jännityksellä odotan leikin loppuun saakka. En ole yrittänyt edes asiaa selvittää millään tavalla, nyt vain tuli tunne.

Ja SAY:lle: Jo tokkiisa mielellään tavataan jos vaan mahdollista! KAUNEIMMAT KIITOKSET!